22. фебруар 2018 вести

Грађани отерали напредњаке који су покушали да прекину трибину коалиција ”Да ослободимо Београд”

     Активисти Српске напредне странке покушали су да спрече одржавање трибине коалиције „Да ослободимо Београд“ на Бањици на којој су говорили четири председника странака коалиције Драган Шутановац, Борис Тадић, Зоран Живковић и Дејан Булатовић. Након бројних узвика и оптужби, грађани су аплаузима избацили провокаторе, док су четворица председника странака устали и нису им дозволили да злоупотребе људе који су дошли да чују решења ове коалиције, која су недавно презентована у „Плану за ослобођење Београда“.Један од провокатора оптужио је Бориса Тадића да је убица, а на најаву тужбе није желео да се представи. 

 

Председник СДС Борис Тадић рекао је да је Вучић у потаји смањио потенцијал побуне међу људима. „За побуну је потребно економско достојанство, а данас већина не може да се уздигне, јер се бори за кору хлеба од дана до дана.” подвукао је Тадић. Он је указао на  то да су грађани стално изложени економским притиску и претњама и да се напредњаци поносе оним чега би се сваки нормалан човек стидео. ”Они су просто странка насиља”, подвукао је Тадић.  

 

Кандидат за градоначелника Драган Шутановац рекао је да напредњаци кроз капиларне гласове малтретирају целу Србију, а већ пет година покушавају да спроводе лоботомију над људима да нигде не можете да чујете да је поскупело грејање. „Злоупотребљавају бирачке спискове, краду податке грађана и шиканирају их ‘од врата до врата’. Ако се побуните, онда вас хапсе, као што се десило и официру Војске Србије”, нагласио је Шутановац.

 

Председник Нове странке Зоран Живковић је окупљеним грађанима рекао да је Београд окупиран ‘напредном’ корупцијом, криминалом и примитивизмом и да од тога морамо да га ослободимо 4. марта!

 

Председник Зелене еколошке партије Дејан Булатовић рекао је да остаци режима Слободана Милошевића покушавају да до краја докрајче Београд и Србију, али да у томе неће успети. “Ослободићемо Београд од отпада - еколошког и политичког”, закључио је Булатовић.