22. јануар 2019 вести

Одговор на лажи које је изнео функционер Двери

     Посланик и функционер Двери Срђан Ного изнео је ноторне лажи у вези са мојим ангажовањем у Теленору. Наиме, никада нисам био запослен као саветник у Теленору, па нисам ни могао имати плату од 30.000 евра, како наводи Ного. Био сам члан глобалног саветодавног одбора, који се састајао једном годишње, а посланик Двери очигледно није упућен у то да већ неколико година чак нисам ни члан тог одбора. 

 

Увидом у састав саветодавног одбора Теленора јасно је да се не ради о експертима за телекомуникације, тако да је питање Срђана Нога како бих ја, као неко ко није стручан за област телекомуникација, могао да будем члан саветодавног одбора Теленора у најмању руку показатељ не само његове очигледне малицозности, већ и великог незнања, неупућености и аматеризма. Саветодавни одбор Теленора се бави анализом глобалних односа, а не уско стручно облашћу телекомуникација. Такође, о патентима које помиње у својој теорији завере не знам ништа, нити сам икада чуо за њих.

 

Све што је навео Срђан Ного су ноторне лажи у сврху дискредитације опозиције и бивше власти по опробаном Гебелсовом нацистичком моделу. Срђана Нога ћу тужити због лажи које је изнео, а јавно постављам питање да ли је те лажи износио у име странке чији је функционер, односно да ли је то званични став Двери, чланице Савеза за Србију. 

Борис Тадић, 

Председник Социјалдемократске странке