19. децембар 2015 вести

СДС Нови Сад: СНС ријалити у Новом Саду

Градски одбор Социјалдемократске странке у Новом Саду оцењује да терор путем кича и неукуса какав је јуче СНС приредио "Српској Атини" није виђен у скоријој историји. Било је и раније страначких скупова и претеривања али да цео град буде под опсадом страначке пропаганде, а Новосађани таоци политичког маркетинга, приморани да гледају застрашујући микс политичке верзије формата Велики Брат, Фарма, Ја имам таленат, Моје лице звучи познато – то до сада није било!

Јуче је, након седнице Председништва СНС, Нови Сад постао позорница ријалити представе. 

Незадовољни заступљеношћу и коментарима у медијима (јер се у последње време може чути и нека критика), челници СНС-а су одлучили да организују митинг подршке самим себи.

Основна порука својим члановима и симпатизерима, које у складу са предизборним обећањима нису запошљавали, била је иста као и пре три године када су дошли на власт: „Србијом неће владати тајкуни и криминалци!“

Нејасно је  да ли су тајкуни и криминалци били потцењени па још нису савладани, да ли је власт неспособна да се за три године избори са њима или су у међувремену Србијом завладали неки нови тајкуни и криминалци.

Кулисе овом риалитију су биле наравно џиновски екран испред СПЕНС-а, аутобуси, полицијски аутомобили, преграђене улице и булевари - повремено затворене за саобраћај док су њиме пролазиле „звезде СНС-а“. Статисти су нажалост поред „чланова и симпатизера СНС-а“ били  и припадници МУП-а Србије (опет).

Врхунац ријалитија наступио је када се аутобус одушевљених присталица СНС-а са југа Србије сударио са полицијским аутомобилом.

Градски одбор СДС-а најоштрије осуђује овакав начин предизборне кампање и демонстрирање силе владајуће СНС и, готово извесно, поновно ненаменско трошење буџета града Новог Сада. 

Градски одбор Социјалдемократске странке у Новом Саду моли режисера, сценаристу и главног глумца јуче виђене представе да поштеди Новосађане своје потребе за демонстрацијом силе и умишљених талената.