8. април 2016 вести

Тадић: СНС више није политичка странка, него агенција за запошљавање

Председник Социјалдемократске странке (СДС) и један од носилаца листе „Савез за бољу Србију – ЛДП-ЛСВ-СДС“ Борис Тадић посетио је данас банатски крај где је разговарао са грађанима Ковина и Беле Цркве о проблемима грађана овог краја и решењима која наша листа нуди.

Тадић је у Ковину позвао грађане да на изборима гласају за политику која нуди подстицаје за креирање нових радних уместа, уместо за политику ове власти која креира само нови број апсолутно сиромашних грађана.

„Бирај политику која је подстицајна за запошљавање, а не политику која је створила нових 150.000 апсолутно сиромашних“, нагласио је он.

Председник СДС-а је истакао да је својеврсно насиље условљавање грађана да гласају за СНС како би добили посао или застрашивање грађана да ће изгубити посао уколико не гласају за СНС. 

„Бирај политику која се бори против партократије, а не ону која повећава порезе да би се обезбедило партијско запошљавање за 700.000 чланова Српске напредне странке. СНС више није политичка странка, него агенција за запошљавање“, закључио је Тадић.

Листа „Савез за бољу Србију“ наставља своје изборне активности, а данас ће се и на платоу, испред Општине Звездара, грађанима обратити председници СДС-а и ЛДП-а, Борис Тадић и Чедомир Јовановић.