13. април 2016 вести

Тадић:  Србија има избор

Носиоци изборне листе „Савез за бољу Србију – ЛДП-ЛСВ-СДС“ и председници СДС и ЛДП, Борис Тадић и Чедомир Јовановић, посетили су Зајечар, Неготин и Кладово где су разговарали са грађанима о потребама развоја тог дела Србије, као и о решењима наше листе за нагомилане проблеме, које ова власт не решава већ четири године.

Председник СДС је у разговору са грађанима истакао да је претходна влада Србији само кроз добијање статуса кандидата за чланство у Европској унији грађанима Србије донела 300 милиона евра бесповратних средстава, док је садашња власт успешна само у стварању пада животног стандарда.

„Статус кандидата који смо ми обезбедили, Србији је донео 300 милиона евра беспобратних средстава за грађане Србије, за свако дете, за школу, за науку, за здравство. То су наша остварења“, изјавио је Тадић и указао на то да ова влада нема никаква остварења.

„Ова влада је успешна једино у обмањивању грађана кроз статистичке показатеље. Само кохорте плаћеника који трабуњају о наводним успесима власти имају подизање плата, док се грађанима смањују пензије и плате“ наглашава Тадић.

Тадић је позвао грађане да изађу на изборе, јер имају избор и поручио им да не посустају пред атмосфером страха коју креира СНС.

„ Идемо опет у победе! Победићемо поново, само ако смо храбри, ако смо заједно и ако знамо шта радимо.“, нагласио је Тадић на крају свог обраћања окупљеним грађанима Неготина.