4. фебруар 2016 вести

СДС Нови Сад: Отварање неасфалтираног паркиралишта брука за Нови Сад

 

Градски одбор Социјалдемократске странке оценио је да је отварање неасфалтираног паркиралишта иза Матице српске још једна "брука коју је актуелна власт приредила Новосађанима представивши земљану површину као паркинг и значајну инвестицију за град".


У партији Бориса Тадића наводе да је отварање оваквог паркиралишта крајњи домет владајуће гарнитуре у Новом Саду.

"Када председник Матице српске и директор Паркинг сервиса позову новинаре да свечано представе блато иза зграде као инвестицију од значаја за Нови Сад, за нас је то порука да ће наш град симболички бити у глибу све док на кључним местима буду неспособни људи који осим што не знају шта је њихов посао и шта је јавни интерес, очигледно не знају ни шта је паркинг у граду. Искрено се надамо да наредни "пројекат" новцем Новосађана није затрпавање рупа на градским саобраћајницама споменутим блатом", казао је председник Градског одбора Социјалдемократске странке Георгиос Константинидис.
Ова странка подсећа да је последњи догађај "тек један у низу траги-комичних испада актуелне градске власти".

Подсетимо, паркиралиште са 100 паркинг места отворено је у уторак и наплаћиваће се у складу са тарифом за белу зону, тј. сат паркирања ће коштати 30 динара, а на овом паркиралишту важиће и дневна карта по цени од 100 динара. Радове на уређењу је финансирао Паркинг сервис и за то је потрошено око три милиона динара.

Извор: www.021.rs
Фото: www.021.rs