5. фебруар 2016 вести

СДС очекује одличне изборне резултате у Пироту

Председник Извршног одбора СДС-а Горан Богдановић, казао је јуче на отварању канцеларија ове странке у Пироту на Везном тракту, да очекује одличне изборне резултате ове странке у Пироту, али и читавом Пиротском округу.

Он је казао  да се ова странка озбиљно припрема за предстојеће изборе.
"Водићемо кампању која ће бити чиста, без икаквих сукоба и трвења са политичким противницима, али истовремено ћемо презентовати наша виђења будућности Србије, која економски и политички никада горе није стојала имајући у виду чињеницу да грађани Србије никада горе нису живели. Наша идеја је допрети до сваког грађанина иако смо у тешкој финансијској ситуацији, па стога морамо водити јефтину кампању." казао је Богдановић.

Он је похвалио ОО СДС-а у Пироту који је, по његовим речима, показао да може да учини много да допринесе бољитку грађана Пирота.
"Надамо се да ћемо овде у Пироту и читавом округу направити одличан резултат." казао је Богдановић.

Владица Тошић, из ОО СДС-а у Пироту, казао је да ова странка од данас и званично отвара врата своје канцеларије у Пироту како би омогућили грађанима да нам се придруже и активно укључе у дешавања у граду.
"Протеклих годину дана СДС у Пироту је радила на грађењу своје политичке структуре, имамо три одборника у локалном парламенту и надам се да ћемо у следећем сазиву имати много значајнију улогу у вођењу града. У наредном периоду насртавићемо да јачамо инфраструктуру наше странке, а са нама је и ЛДП са којим ћемо заједно наступити на предстојећим изборима." казао је Тошић.

Извор: www.pirotskevesti.rs 
Фото: www.pirotskevesti.rs