28. јануар 2016 вести

СДС Власотинце: Формиран Форум жена СДС-а

“Жене су храбре, успешне, упорне. У предизборном периоду очекује нас велики посао, а знам да ми то можемо успешно да завршимо како би постигли што боље резултате"

ВЛАСОТИНЦЕ – Социјалдемократска странка (СДС) у Власотинцу формирала је свој први Форум жена, а за председницу је изабрана Снежана Даскаловић, дипломирани социјални радник из ове вароши.

На изборној скуштини са 52 делегаткиње усвојен је Правилник о организацији и деловању Форума жена. За потпредседницу је изабрана Наташа Милосављевић, специјалиста физикалне медицине и рехабилитације.

“Жене су храбре, успешне, упорне. У предизборном периоду очекује нас велики посао, а знам да ми то можемо успешно да завршимо како би постигли што боље резултате на локалним и парламентарним изборима”, казала је Даскаловићева, док је председник Општинског одбора те странке Славољуб Митов рекао да рачуна на подршку.

“Треба да остваримо што боље резултате, како би након њих опет били у власти. Велика одговорност је пред свима нама. Верујем у вас и ваш допринос. Морам да истакнем да ће у граду од 17 одборничких места 13 припасти управо вама. Знам да ћемо лако остварити прописану законску регулативу да изборна листа садржи једну трећину жена. На предстојећим изборима борићемо се часно и поштено и верујем да ћемо остварити добре резултате како би Власотинце ишло корак напред, а само тако ће свима који живе у нашој општини бити боље”, казао је Митов.

Савет Форума жена чине 11 чланица: Соња Крстиц Шусулић, Јадранка Момчиловић, Весна Јовановиц, Маја Марковиц, Миљана Исљамовиц, Виолета Павловиц, Маја Цокановиц, Натаса Ђокиц Живковиц, Марија Лепојевић, Јасмина Милчић Митровиц и Жаклина Стојановић.Форум жена СДС је први партијски женски форум у вароши на Власини.

Извор: www.jugmedia.rs 
Фото: www.jugmedia.rs