16. март 2018 вести

Самофалов: Прелетач и клеветник држи лекције о кредибилитету и достојанству

    Миленко Јованов, познат по томе што је током председничке кампање оптужио Наташу Јеремић да је шеф нарко картела, не само да још увек није смењен, него нам у име власти држи лекције о кредибилитету и достојанству. Зато сваки пут када овај Вучићев портпарол за клевете и личне увреде отвори уста у јавном простору, понајвише говори управо о Вучићу и његовој власти. 

 

У Србији под овом влашћу о кредибилитету нам говоре они који су познати само по најгнуснијим клеветама, а о достојанству они који су зарад функције прихватили да буду Вучићева платформа за најпримитивније увреде и сатанизацију политичких противника. Јованов је политичар од кога никада нисмо чули политичку поруку и морални судија у режимским таблоидима, који није имао довољно морала ни да поднесе оставку након клевета које је изнео. Зато данас мора да говори да Тадић лиже оно што је јуче пљувао, да би се заборавило да је Јованов до јуче био ДСС, а данас новорадикалски прелетач, као и да би се заборавило шта је његов вођа био до јуче, а и скренула пажња са тога шта је данас.


      Позивамо Александра Вучића да престане са примитивозовањем политичког живота у Србији и да или смени Јованова или јавно стане иза његових клевета и простаклука. То што Јованов и даље није смењен је отворена порука Вучића свим грађанима да је данас у Србији легитимно било шта рећи без икаквих последица и одговорности и да су избрисане све границе истине и политичке културе демократског друштва. А онај ко мисли да је дозвољено све рећи, мисли да је дозвољено све и учинити.

Константин Самофалов,

Портпарол Социјалдемократске странке